Statusuppdatering

Arbetet fortsätter för fullt med version 1.9, och det ser ut att bli vår mest omfattande version hittills! Av den anledningen kanske testningen tar lite extra tid också.

Efter 1.9 släpps till våra testkunder är planen att arbeta lite med vår webbportal, där vi planerar att uppdatera onlinebokningen, lägga till möjlighet att skapa nya djur och ägare, samt kolla på att uppdatera kalendern lite.

Utöver det så har vi börjat kolla på integrationer av alla dess slag. Vi har knutit kontakter med personer som har inblick i Idexx och Vetscan, där vi hoppas kunna leverera integrationer mot dessa inom en snar framtid. Vi har även tagit upp kontakten med Agria, för att se vilka tekniska möjligheter som finns kring direktreglering.

Vi har också anlitat en jurist för att utforma ett avtal som vi så småningom kommer skicka ut till våra kunder. Primärt för att ni ska känna er trygga i vilka villkor som gäller, nu och framöver.

Flitets lampa lyser dvs för fullt här i kolgruvan!