Backuper

Tänkte att det kunde vara värdefullt för er kunder att veta hur vi hanterar backuper av era databaser.

På en första nivå så ser vår molnleverantör Microsoft till att alla era databaser är sparade i 7 dagar. Allt under en veckas tid, och vi kan återställa er databas till exakt det tillstånd det befanns sig i vid en viss tidpunkt.

På längre sikt så har vi ett script som automatiskt tar backuper av alla era databaser varje måndag och fredag kl 12. Dessa backuper krypteras och laddas upp på våran Google Drive. Vi tar inte bort backuper efter en viss tid (än iaf), så dessa 104 backuper / år sparar vi till ni ber oss ta bort dem, eller byter leverantör av journalsystem. De backuper som lagras i Google Drive finns också lokalt på den dator vi använder för utveckling av Agitura, så det finns även ett extra lager av säkerhet för dessa.

Så, nu vet ni lite mer om hur era databaser förvaras och skyddas från att försvinna! 🙂