Hej & Välkommen! 🥰

Agitura Journal skapades av programmeraren Jens, projektledaren Åsa och veterinären Karin. Förhoppningen var att kunna erbjuda ett riktigt bra journalföringssystem till alla er hårt slitande småföretagare, utan att det ska kosta skjortan.

Vi driver Agitura som en bisyssla till våra vanliga jobb, helt utan stora investmentbolag i ryggen. Det innebär att vi aldrig kommer attrahera de riktigt stora kunderna. Det innebär också att vi håller en oslagbar prisnivå, en personlig kontakt med alla våra kunder, samt att vi kan fortsätta hålla vårt program lättarbetat och okomplicerat.

Oavsett om du håller på att starta upp eller om du redan har en verksamhet så hjälper vid dig gärna att bli en del av vår snart 100 kunder starka familj. Vill du flytta över journaler från ett system du använder i dagsläget så går det att ordna i de allra flesta fall.

Vi tar 350:-/mån per veterinär och 150:-/mån per djursjukvårdare/djurvårdare. Då ingår allt förutom SMS (valfritt att använda, kostar 1:-/st). Vi har inga dolda avgifter, inga dyra tilläggstjänster och inga olika paket. Ett pris för allt.

Låter det intressant? Då tycker vi du ska höra av dig.

https://agitura.se/bestall eller skicka oss ett mail på agitura@gmail.com

Vi hörs!

Hälsningar,
Jens, Åsa & Karin


🏆 Några av våra fantastiska kunder 🏆


”De har fin och snabb support, de lyssnar på våra synpunkter, anpassar programmet och kan snabbt lägga till de funktioner vi användare önskar. I vårt fall gick migreringen från annat journalprogram mkt lätt, trots att vi inte fick nån hjälp alls från leverantören av det förra programmet.

Min sköterska och jag är MYCKET nöjda med Agitura!”

Mattias Sjöström, leg vet, ägare, Häst & Smådjursveterinären i Vbg AB
Häst & smådjursveterinären i Vänersborg

”Jag har en mycket liten enmansklinik men ville ändå ha ett välfungerande, lättförståeligt och prisvärt journalsystem.

Mitt val föll på Agitura och jag har aldrig ångrat mig! En stor fördel med Agitura i jämförelse med andra journalsystem är den fantastiska och snabba supporten och det trevliga bemötandet! Jag har aldrig ångrat valet av Agitura.”

Eleonora Johannesson, Nossebroveterinären
Nossebroveterinären

”Efter att ha testkört andra journal-/fakturasystem på marknaden valde vi Agitura till vår klinik, vilket vi inte ångrat en sekund. Systemet är enkelt, stabilt, har allt vi behöver plus en support som verkligen lyssnar. Betyg 5 av 5!”

Mats Österholm, Sundsvalls Veterinärmottagning
Sundsvalls Veterinärmottagning

”Vi bytte till Agitura i juni 2020 och är hur nöjda som helst. Systemet är lättanvänt och smidigt och den trevliga supporten har fullt fokus på att klura ut lösningar när vi undrar något.”

Sara Klinga Myr, Ekeby’s Djurpraktik
Ekeby’s Djurpraktik

”Agitura är ett lättanvänt och flexibelt journalsystem med enastående support! Våra synpunkter och förslag tas alltid emot och möjligheten till påverkan är stor vilket uppskattas!”

Anna Strandell, Smådjursveterinären i Herrljunga
Smådjursveterinären i Herrljunga

”Suveränt program, underbar support som svarar snabbt och lyssnar på önskemål. Ingenting är omöjligt”

Susanna Hultberg, Väntorps Smådjursmottagning
Väntorps Smådjursmottagning

Ekeröveterinären
Lizas Veterinärvård
Björklinge Djurklinik
Smådjurskliniken i Knivsta
Västerhaninge Veterinärklinik

..och 79 stycken till 💕